Poradna Svářečky


Autor: | Vloženo: 08.02.2015 000 09:46 | Témata: Poradna Svářečky

Praktická zkušenost s TUSON SV 100-GL MIG/Flux

Mám v úmyslu, pro svařování typu Hobby, zakoupit svářečku TUSON SV 100-GL MIG/Flux na trubičkový drát 0,8. Rád bych znal názor více uživatelů, protože jsem na stránkách našel pouze jedno kladné hodnocení. Pro použití ve svářečce mám v úmyslu zakoupit 4,5 kg cívku svářecího drátu průměr 0,8 Coreshield 15.
Firmu Tuson jsem našel v USA stát Ilinois, ale tento typ svářečky je nejspíše vyráběn v jejich závodě v Číně, protože na jejich stránkách o svářečce nic nebylo.
Pokud se se mnou podělíte o své zkušenosti, pozitivní i negativní, děkuji předem.

  • czNARADI.cz

    czNARADI.cz

    8. února 2015

    Dobrý den,
    pokud vaří jen trubičkovým drátem, podívejte se kolik také drát stojí. K výkonu, jedna věc je svařovací rozsah. Ten není tak důležitý. U svářeček na 230 V podobný. Větší pozornost věnujte zatěžovali. Pro jednoduchost vezmete údaj na 100%. To je údaj, co svářečka snese při nepřetržitém zatížení. Ale vztahuje se také s tím, co svářečka opravdu provaří. 60% opravdu není mnoho, postačující na čisté plechy. Doporučoval bych českou svářečku KITin 2040 MIG,

    http://www.cznaradi.cz...

    záruka tři roky, servis "po ruce" a úplně jiné parametry. V zhledu kže se tyto věci pořizují na delší čas, vyplatí se koupit kvalitní výrobek.
    S pozdravem, Pavel Šrůt.
    www.czNARADI.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.