Poradna Svářečky


Autor: | Vloženo: 13.03.2017 000 22:20 | Témata: Poradna Svářečky

Doporučení na nějakou malou svářečku pro kutily?

Dobrý den, mám v plánu dělat nějaké modelářské věci a budu k tomu potřebovat nějakým způsobem svářet plechy o tloušťce cca 0,5 - 1 mm. Bude to nicméně taková piplačka, nic velkého, takže nepotřebuji žádnou velkou svářečku, která se dá použít i na sváření traverz apod., spíše hledám nějakou malou svářečku na drobné věci. Asi něco, jak když máte různé velikosti tavících pistolí, jenže ve svářečkách se téměř vůbec neorentuji a potřeboval bych poradit.

Například v tomto videu https://www.youtube.com... třeba v čase 1:33 používá dotyčný člověk na pohled trochu větší svářečku, nicméně s dost malými elektrodami, něco takového bych si představoval, ale celkově by to mohlo být ještě menší.

Dalo by se něco takového sehnat? Nechci za to dávat zase třeba 5 000, to by se mi moc nevyplatilo, potřebuji prostě nějakou malou svářečku na nějaké malé svařování plechů.

Předem děkuji všem, kteří odpoví.

  • sharks-shop.cz

    sharks-shop.cz

    14. března 2017

    Dobrý den, Radime,
    v případě elektrod je s velmi dobrým hodnocením vedena tato svářečka http://sharks-cz.cz... do ceny 2500 Kč. Popř. další výběr svařovacích zdrojů zde: http://sharks-cz.cz...
    Přejeme příjemný den.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne (1)

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.