Nejnovější recenze ze sekce Svářečky
- Lehký výrobek, velice jednoduchá manipulace a svařování zvládne úplně každý. Sváry samozřejmě nemají takovou kvalitu jako rutilkou nebo bazickou elektrodou, ale na domácá svařování výborné.
- Jednoduchá obsluha
- Funkčnost
Pro svaření ulomeného držáku na světlometu posloužilo. Obsluha jednoduchá a sortiment přibalených spon dostačující. Objednal jsem ještě doplňující balení spon a svařil další věci co jsem po domě našel. Za tu cenu se oplatí
Malinkatá krabička vypadá jako dětská hračka. Zcela srovnatelná výkonem s omikron 205.
Totožná s powermat 220.
Nastavení indukčnosti je velkou výhodou.
Lze bez větších problémů svařovat plechy od 0,8 do 10 mm. V pohodě propálí 4 - 5 mm plech nebo plynule svaří 0,8 mm plech, podle nastavení. Max. svařovací proud 235A (ukazuje displej), min. 18A.
Kvalita sváru lepší, než omi 205.
Za ty peníze neskutečně dobrá, snad něco vydrží.
S nastavením je třeba si pohrát.
Měď a hliník jsem ještě nevyzkoušel, dodaný hořák také ne.
Dobré
Pytel by mohl být z lepšího materiálu jinak funguje vše ok
Pro občasné domácí použití postačující.
svářečka byla nekompletní,chyběl kryt trysky.
- jednoduché ovládání
- snadná práce i pro méně zkušeného
- Malé, praktické, lehké
- Pracuje bez problémů i na maximální výkon
- Do garáže, dílny na chatu parádní
- Štít a kladívko se spíše hodí do nějaké dětské sady, ale na funkčnost svářečky to vliv nemá.
Powermat Mig/Mag 220 SET PM0707
Přidáno: 30. dubna 2024
(naposledy upraveno 25. května 2024)
Zakoupeno v svarecikukla.cz
- Svářečka pracuje jak má pro lajka by chtělo konkrétní přibližné nastavení podle svařovaného matriálu ale jinak určitě jsem spokojen.
vyhovuje
dobrá pomůcka
JE TO DOBRÉ
Super
Parkside PMSG 200 A2
Přidáno: 25. dubna 2024
(naposledy upraveno 25. dubna 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- je lehký
Perfektní
Dílenské zpracování sice není nic moc, ale na funkci to nemá vliv. Za tuto cenu je to vynikající nákup
- Rychlá oprava prasklé kempink židle
ZBOŽI OBRŽENO DOKLAD O PRODEJI NEDODÁN.