Nejnovější recenze ze sekce Svářečky
- Na domácí sváry stačí.Cena.
- Zemnící kleště nejsou vhodné ke svařování-ucvaknout a namontovat pořádné zemnící kleště nebo svorku.
krátký mínusový kabel, jinak super !
Zatím jen oprava nějakých drobností ,ale spokojený. I ten přísvit je na tom super . Takže za mě velice dobrý.
malý stroj, který svařuje.
splňuje požadavky.
- funguje jak má
Svařuje. Je to trochu jiný styl svařování, než jsem byl zvyklý s elektrodami. Prská a než udělám hezký svár, ještě chvíli to potrvá, ale svařil jsem si s ní ponk ze starých plotových sloupků a paráda. Drát už si budu objednávat jen 0,9, protože na 3mm materiál stačí a 0,6 na slabé materiály. Když dojde drát a nemáte stejnou tloušťku, přijdete o 2m drátu, protože ho musíte vytáhnout kvůli trysce na konci hadice.
Zatím jsem produkt jen zkoušel,funguje jak má. Nezkoušel jsem metodu tig - pro tento systém nemám využití a pájení také ne.Zařízení bude využíváno jako hobby.S trafem to srovnávat prostě nejde je to jiná práce.
Tuson SV160-K
Přidáno: 20. prosince 2023
(naposledy upraveno 20. prosince 2023)
Zakoupeno v Promistry.cz
- Svařuje suprově za ty peníze nemá konkurenci.
- Vyrovná se pomalu dražším značkám testováno vůči kitin150 hodně ji dýchá na záda na to že je o půlku levnější. Naměřeno klestakem až 170A a zapálí rutilku 2.5mm i na 22A.
Jediná nevýhoda antistick už se párkrát podařilo elektrodu pripect k materiálu ale tohle vůbec neřeším prkotina .
Mohl by k ní být kufr na přepravu ale to už bych chtěl asi moc za ty peníze .
- Po zapojení do sítě naběhl displej,pak jistič spadl a konec,jen svítil vypínač
ZATÍM NEVYZKOUŠENA, JE TO VÁNOČNÍ DÁREK VNUKOVI
- VARI BOMBA
- Zkoušel jsem to jednou a skvele
- Nic skvělá cena
Za tu cenu skvělá volba,není třeba kupovat dráhy přístroj na krátkodobé pouzivani
Když mi dorazila svářečka,tak ten den upadl mé ženě na autě výfuk.Už je zavařený a už zase jezdí
MAR-POL 2660W M55905
Přidáno: 15. prosince 2023
(naposledy upraveno 10. ledna 2024)
Zakoupeno v HobyNaradi.cz
potřeboval jsem svářečku a tento ji dokonale splňoval
Svářečka trubek, kterou použiji příští týden na montáž vody v kuchyni.
Sherman DIGIMIG 200 HIT
Přidáno: 11. prosince 2023
(naposledy upraveno 11. prosince 2023)
Zakoupeno v www.SvarArena.cz
- Neobdržel jsem návod v češtině!!!
- Zboží přišlo poškozené - ulomený kryt hořáku WIG elektrody.
- Vracet to ale, kvůli tomu nebudu.
Parkside PTMI 180 A1
Přidáno: 11. prosince 2023
(naposledy upraveno 11. prosince 2023)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
nesplnúje požadované
splnil mé očekávání
Zobrazuji 341 - 360 ze 500 recenzí « Předchozí 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Další »