Nejnovější recenze ze sekce Svářečky
Dosud jsem neměl možnost plně vyzkoušet. Plní moje skromné svářečské zkušenosti.
( Viděl jsem u souseda na chalupě pracovat tuto aparaturu a proto jsem se pro ni nadchnul.)
Ok produkt.
výhodu
i když nejsem svářeč, práce s touto svářečkou je jednoduchá a výsledek paráda
- Pro kutily bezva, malá hmotnost.
zboží slouží k čemu je určené
Svářečka super, jak slabý, tak silný plech to bere pěkně, je potřeba jí dobře nastavit
- jednoduchá obsluha
Pro domaci svarovani ideal. Ja jako totalni neumetel jsem "svaroval" se starym komunistickym stridavym trafem (takova velka tezka zluta krava na 380) a to bylo 20% svarovani a 80% lepeni. Oblouk nesel nahodit, nedrzel, nic se poradne neprovarilo takze kdovi jak dlouho to vydrzi. Ted uz jen lituji ze jsem tuto novou svarecku/invertor nekoupil drive. Jen zmenou svarecky je to u mne 80% svarovani a 20% lepeni a stale se zlepsuji. Svary vypadaji konecne jako svary a i ja vydim ze jsou provarene krasne do hloubky a budou drzet. Oblouk zapaluje a drzi krasne, kolikrat i kdyz ani nechci :) jen se neopatrne otru elektrodou o material. Jedine trochu minus jsou opravdu ne moc dlouhe kabely a zemnici kleste by meli mit lepsi stycne provedeni. Povrch (na obou koncich-kostreni i svarovani) musi byt opravdu dobre ocisten. Staci trochu rzi a je problem se zapalenim oblouku. Jinak ale perfektni a doporucuji.
- Za tu cenu OK pro kutila.
- .
- lehká
Tak na základní hobby svařování v domácnosti dostačující.
- velice dobry produkt
- obsah balení
- lehký
- malý
- set kde je vše
- u jednoho kabelu je ulomený kousek
Koupil jsem to do rezervy až budu mít poruchu.
- Malé rozměry.
- Malé rozměry.
- Příliš krátká doba na hodnocení.
- Skvělý poměr cena výkon
Za tu cenu dobrý stroj.
minimální rozměry, pracuje jak má
- Malá
- Kompaktní
- Solidní zpracování
- Super cena
- Musím ještě přikoupit delší hořák
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »