Nejnovější recenze ze sekce Svářečky
kvalitní zboží pro kutili
Perfektní svářečka, která má pro mě jako laika pomocné funkce, které usnadňují sváření.
elk.přikon
Na velikost dobře sváří
Geniální nápad naprosto zrušilo provedení. Po dvou svárech letěly jističe dolů včetně hlavního a konec. Vypadá to na proražený primár transformátoru. Docela mě to mrzí, protože ty dva sváry byly ukázkové. Kdyby to takto fungovalo, určitě by to bylo super zařízení. Bohužel musím přiznat, že jsem se díval na internetu na recenze a v jednom případě se recenzentovi stalo přesně to samé, co mně. Takže to nebyl ojedinělý případ. Proto jsem se zařízení rozhodl vrátit a ne reklamovat (náhrada výměnou). Znovu ale říkám, pokud kleště fungovaly, byl to výborný pomocník.
- Zatím jsem vyzkoušel mig a tig metodu. Svařuje skvělé.
Skvělá svářečka. Ideální mašina pro kutily, ale i profíky. Svařuji jiz 35 let a provedeni této svárečky je perfektní. Doporučuji.
PARKSIDE PIFDS 120 B2
Přidáno: 11. října 2024
(naposledy upraveno 11. října 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- Super
Super
- Překvapený jak hezky svařuje
- Doporučuji
Zatím jsem na nic nepřišel
- komplet vše co potřebujete do začátku
- kvalitní svářečka
Funguje jak má.
- ok
Nejsem žádný svářeč, jsem začátečník a pokaždé se mi elektroda lepila nebo se mi svar přitavil pouze k jedné straně.
U tohoto svařovacího přístroje jsem na druhý pokus tzv. chytil oblouk a svar byl na obou testovaných materiálech.
Pro hobby použití OK. Pracovní proud nadhodnocen, nevaří bazickými elektrodami.
- 1
Zatím jsem nevyzkoušel
Svarecka dosla nefunkcni
Funguje, jak má. Pro domácí použití naprosto dobrá volba.
funguje dobře
Jsem maximálně spokojen s produktem i dopravou
- Jen na rutilové elektrody a špatně funguje.
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »